Τετάρτη, Μαΐου 09, 2007

Best things in life are free (and online)



Τελικά ότι και να λέω για τη σημασία του offline και της ζωής εκεί έξω, κακά τα ψέματα, στο online του σατανά βρίσκω χαρές, λύσεις, καλούς ανθρώπους και καινούριες ιδέες.

Τον τελευταίο καιρό η μέρα μου έχει κοπεί στα 4. Kαι Εννοώ 4 σημεία του ορίζοντα καθώς γυρίζω όλο το λεκανοπέδιο από δουλειά σε δουλειά και από πείραμα σε πείραμα. Εργάζομαι πολύ, γκρινιάζω πολύ, αγχώνομαι πολύ, κουράζομαι πολύ, γκρινιάζω πολύ, α το ξαναείπα αυτό… anyway…

Όλοι έχουμε μέρες, εβδομάδες, δεκαετίες σαν και αυτές. Το θέμα είναι ότι αρκεί κάτι μικρό, ένα γύρισμα του κοσμικού κουμπιού, μια αναπάντεχη χαρά για να πάρεις ανάσα. Αυτή την εβδομάδα η αναπάντεχη χαρά ήταν ένα δέμα. Ένα χαρτονένιο κουτί που ήρθε από ΝΥ και είχε μέσα τη χαρά μιας ολόκληρης εβδομάδας.

Είχε σαπούνια γλυκερίνης ειδικά φτιαγμένα για μας από τη μάγισσα-μανούλα ενός φίλου (που μας ήρθε με το CouchSurfing και αγαπηθήκαμε). Του Ανθρώπου έχει κυρίως δενδρολίβανο και καρύδα, ενώ εμένα μου έφτιαξε ένα gargoyle από λεβάντα και ένα μαγικό σαπούνι από διάφορα βοτάνια.

Το φοράω και σήμερα που έκανα διαδρομές ΗράκλειοΣεπόλιαΨυχικόΝέαΙωνίαΝέαΕρυθραίαΛαγονήσι και με κάνει να νιώθω λίγο πιο μαγική. Η Αγάπη μας κάνει να πετάμε λίγο πιο ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: