Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2006

ΕναςΚοκκινοςΣυνδετηρας



όταν ο Kyle MacDonald ανέβασε στο blog του έναν μικρό κόκκινο συνδετήρα στις 12 Ιουλίου του 2005, κανένας δεν τόλμησε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει.

Ο πανέξυπνος κύριος ΜacDonald ζητούσε να ανταλλάξει τον συνδετήρα του με κάποιο άλλο αντικείμενο το οποίο θα αντάλλασσε ξανά και ξανά εώς ότου φτάσει στην απόκτηση ενός σπιτιού!

Και όμως, έτσι ισχυρίστηκε ο κύριος Mac-Δοναλδ (της γνωστής κλαν βεβαίως βεβαίως) και έτσι έγινε. Κατάφερε να ανταλλάξει τον κόκκινο συνδετήρα με έναν στυλό-ψάρι (!). Το οποίο κατάφερε να ανταλλάξει με ένα κεραμικό χερούλι πόρτας που έμοιαζε με προσωπάκι (ε?) και συνέχισε συνέχισε εως ότου πέρασαν απο τα χέρια του και απο το Blog του, ένα snowmobile, ένα ταξίδι 3 ημερών στον Καναδά, ένα φορτηγό μεταφοράς πάγου, ένα συμβόλαιο σε δισκογραφική! και συνεχίζει!!

Η πονηριά της clan των MacDonald, η δύναμη του blogging σαν marketing tool και η ικανότητα συν-ανθρώπων μας να συνδυάζουν οικονομικές τακτικές προιστορίας μαζί με σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα είναι για άλλη μια φορά θαυμάσια!

πήγαινε να δεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: