Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2006

Βοήθεια asap!!! Στο βάθος Κήπος?!

Ποιό club/bar είναι ο Κήπος?
Βρήκα στο Avopolis.gr το παρακάτω δελτίο τύπου και κανένα άλλο Info στο νετ...
βοηθήστε μας για να λικνήσουμε τα κορμιά μας 2 μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος...

'Friday I ‘m Ιn Love' Night @ Κήπος, Αθήνα
29/12/2006

“Friday I ‘m Ιn Love” Night
Με τον Πελοπίδα Σίσκο
Από τους Cure στους Depeche Mode
αναζητώντας το «Κορίτσι του Μάη»!

Η νύχτα μας θα ξεκινήσει με αξέχαστες επιτυχίες των Olympians και θα θυμηθούμε τον ΤΡΟΠΟ που ο ΑΛΕΞΗΣ κρύβεται πίσω από τις λέξεις μαζί με το ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΗ.
Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στη δεκαετία του 80 και θα ηλεκτριστούμε από τα ντελικάτα vibes των Cure και την μελωδική φωνή του Robert Smith.Δε θα λείψουν βέβαια και οι αγαπημένοι Depeche Mode με τα τραγούδια ύμνους!
Friday I ‘m in love, enjoy the silence, a forest, never let me down again είναι τραγούδια σταθμοί στα οποία θα κάνουμε μια στάση. Παρέα μας θα βρίσκονται οι Police, Duran Duran, New Order και άλλα αγαπημένα συγκροτήματα της δεκαετίας αυτής.
Το βράδυ θα συνεχιστεί με χορευτική διάθεση και πολύ κέφι από τη δεκαετία του 90 με τραγούδια όπως I ‘ve got the power, I like to move it, Rock this party και με Madonna, Moloko, Gala……

Την ίδια νύχτα στον «Κήπο»
Η απόλυτη χορευτική Νύχτα
Το ντελίριο της ιταλικής μουσικής
A far l’ amore (Italian night)
Η Rafaela Cara συναντάει τον Lucio Dala!

Ασπρόμαυρες νύχτες που παραπαίουν μεταξύ ρομάντζου και παρακμής βόλτες στην Piaza Navone και βουτιές στην Fontana di Trevi Η Ιταλία του Fellini, της Monica Viti, του Morricone. Της Μαφίας της Τέχνης και της Βέσπας. Μεγαλειώδεις γυναίκες- επικίνδυνοι άντρες. Η Rafaela Cara συναντάει τον Lucio Dala και η Mina τον Renato Carozone Μια βραδιά για να ερωτευτείτε, να φιλοσοφήσετε, να χορέψετε ή απλώς να πείτε τον πόνο σας στον barman, μια βραδιά για να αφεθείτε στο ντελίριο και τη νοσταλγία της Ιταλικής μουσικής

After all
Maniani you’ll never be
Στα πλατό η Orangelly

Δεν υπάρχουν σχόλια: