Τετάρτη, Μαΐου 17, 2006

Ανόσια Πράξη Μαγείας στο Κουκάκι




Πράξη νοθείας και μαγείας χτες σε κατάστημα τροφίμων Μαγκλ στην Σκιά της Θεάς (περιοχή γνωστή σαν Κουκάκι στους Μαγκλ). Μεγάλη ποσότητα Βλήτων είχε δηλητηριαστεί με Μανδραγόρα και Μαγκλς, Μάγοι και Παλαιοί βρέθηκαν με παραισθήσεις, δυσφορίες και έντονες στομαχαρίες στους δρόμους να ζητάνε βοήθεια ή να αυτομαγεύονται προσπαθώντας να θεραπευτούν.

Δύο Παλαιοί βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση αλλά δεκάδες άλλοι ξέφυγαν απο τον κίνδυνο χάρη στην γρήγορη επέμβαση του Υπουργείου Μαγειας και Επίγειας Υγείας. Οι Μαγκλ ρεπορτερ ήδη μπέρδεψαν την Μπελαντόνα με τον Μανδραγόρα και η σύγχιση γενικεύτηκε. Ένα απο τα θύματα της επίθεσης και κάτοικος της περιοχής, ο μάγος κύριος Σπύρος Κοράκης δήλωσε σχετικά "Τι επίθεση μαγείας και κουραφέξαλα, αυτοί οι Μαγκλς πάνε να μας ξεπαστρέψουν. Εκεί που έτρωγα τα βλήτα άρχισα να βλέπω οτι ζωντάνευαν και μου δάγωναν τη μύτη. Κατέστρεψα την τραπεζαρία προσπαθώντας να τα εμποδίσω. Μετά την πλύση στομάχου συνήλθα απο τις παραισθήσεις. Τι θα κάνει το υπουργείο?".
Ο υπουργός μαγείας δήλωσε οτι τόσο ο Μανδραγόρας όσο και τα βλήτα είναι εντελώς πασέ και όποιος τα χρησιμοποιεί είναι άξιος της μοίρας του. Η ποσότητα ήδη κατέβηκε απο τα ράφια του εν λόγω Μαγκλικού καταστήματος και διοχετέυτηκε στα καταστήματα Μαγείας καθώς Βλήτα με Μανδραγόρα δεν είχαμε ξαναδεί.

p.s. τα γεγονότα είναι πραγματικά. Συνέβει χτες στο Κουκάκι σε ένα Βερόπουλο. Οι ρεπορτεροι μπέρδεψαν την μπελαντόνα με τον μανδραγόρα που πάντως είχε δηλητηριάσει μια παρτίδα βλήτων και πήγαν να πεθάνουν μερικά παπουδάκια. Τον κακό μας τον καιρό. Ακολουθεί ποστιον περι Μανδραγόρος και Μπελαντόνος

4 σχόλια:

alX είπε...

Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση από το σκοτεινό βασίλειο της Φρουτοπίας με σκοπό να ζωντανέψουν τα φρούτα.
Νομίζω πως πρέπει να επέμβει ο στρατός και να κατστραφούν όλα τα βλήτα της Ελλάδας.

ThinkaGeek είπε...

eimaste kai geitones lipon ....

Unknown είπε...

al-x Πότε έγινε σκοτεινό βασίλειο η Φρουτοπία?!?!?!?

λοοπ μα τι λες?

alX είπε...

Απο τη στιγμή που στέλνουν βλήτα με μανδραγόρα για να μας τρελάνουν.
Μόνο εγώ βλέπω τη συνομωσία των φρούτων πίσω απ' όλα αυτά;