Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2005

~*γιατί έχασα την Comdex*~

Για άλλη μια χρονιά έχασα την CoMdeX. Τη χρονιά που θα πάω είναι σίγουρο οτι θα φτηνήνει το Internet. Μη πω θα είναι δωρεάν και οι Heavy Users θα παίρνουν bonus μπριζολάκια απο τον Τέλη. Κάθε χρόνο, λίγο κάτι ταξίδια, κάτι εξεταστικές που τραβαγανε, κάτι που ήμουν Γλασκώβη, κάτι τα λόγια του παπά, δεν πήγαινα. Και το έφερα βαρέως καθότι αν δεν έχεις να πεις κάτι σχετικο, πέραν του οτι σου παίρνουν οι άλλοι gadgetakides/linuxolagnoi/ asxetoi-eksupnakides φίλοι&γνωστοί τα αυτία για τις επόμενες μέρες, παίρνει μυθικές διαστάσεις η κακομοίρα η έκθεση μέσα σου. Μετά απο τόσα χρόνια, φαντάζομαι Πύλες Παραδείσου να ανοίγουν για να μπει ο απλός χρήστης, υμίγυμνες κοπελάρες ντυμένες διαβολάκια να λικνίζονται πάνω από FreeBSD, ζωντανά Gnu να μουγκανίζουν, Ιάπωνες να παίζουν WiFi MMORPGs συνδεόμενοι σε realtime με Reality τηλεπαιχνίδι στη Σουηδία, οπου οι παίχτες εκτελούν τις κινήσεις συνδεδεμένοι σε VR πλατφόρμες. Φεύγοντας έχεις πλαστική σακουλίτσα που γράφει Μάικροσοφτ πάνω της και κούτελο που γράφει 666 πάνω του.

Αυτή τη φορά βέβαια δεν είχα ΚΑΜΙΑ απολύτως δικαιολογία, πέρα απο το οτι με έπεισε ένα τηλεφώνημα τύπου "ελαμωρεπουνατρεχουμεερχομαιαποεκει". αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αδυναμία είναι. Και είχα και msg απο καλό άνθρωπο πάμε έλα, και το αγνόησα. Και έμεινα μέσα και πέρασα μια υπέροχη Κυριακή με τον Άνθρωπο.


Ακούω Cake που λέτε. To Mexican συγκεκριμένα. Και έξω βρέχει. Σκασίλα σας θα μου πείτε, ακούτε behemoth ή Gorgoroth και έξω το έχει στρώσει. Πάμε ξανά λοιπόν. Ακούω Cake. Το Mexican συγκεκριμένα. _σ.σ.α. katalavame phges sth synaylia_ και αναρωτιέμαι οσαν δεύτερη lili (_einai mia mono mia_) τι να κάνουν οι έρωτες οι παλιοί οι αμερικανικοι _na paizei to tranzistor t'amerikanika_.

Και επειδή δε φτάνει που δεν πήγα στην CoΜdeΧ αλλά έφαγα αναμνησιακό παραλήρημα κιόλας, παίρνω το ομπρελίνο μου και βγαίνω έξω.

2 σχόλια:

Lili είπε...

τρελλαινομαι να βλεπω το ονομα μου γραμμενο ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ...:P

(Μου ελειψες , τι θα γινει??)

Unknown είπε...

Θα έρθω μόλις έρθουν τα καλικαντζάρια!!!